26. okt. 2008

Nebeška pomaranča

To mi je šinilo v glavo, ko sem opazila, da so pri Arty Girlz razpisali izziv za modro-oranžno voščilnico. A kako izraziti tisti nebeški okus pomaranče zjutraj, ko te sveže iztisnjeni pomarančni sok osveži in prebudi? Ampak, nebeška (modra) in pomarančna (oranžna) je lahko tudi rojstnodnevna voščilnica. To bi šlo. In sem pobrskala po zalogah.

In je nastala tale voščilnica:


Za osnovo so vzeti papirji iz lanskega pisanega rokovnika, ki mi ga je prijazno podarila sodelavka. Modri trakec je recikliran, pred časom je bilo vanj zavito neko darilo. Za nameček pri modrem traku še trakec iz organze. Darilci, svečke in balončki so svetleče nalepke, ki se jim pred časom nisem mogla upreti. Za piko na i še nekaj barvno usklajenih razcepk. Pa seveda še voščilo, izpisano z bleščečim flumastrom.


The polkadot and stripy papers on the card are taken from a colourful diary (I just cannot resist using and reusing things around the house), the blue ribbon is a recycled part from an old present I received ages ago, while the orange organza ribbon is newly bought. I've found these cute stickers (presents, candles and balloons) in my stash. And for a final touch - a few colour coordinated brads. And of course the greeting, written with glittery felts, saying All the best for your day.

7 komentarjev:

Julie Allain pravi ...

Wonderful Card!!

Thanks for joining in with the Arty Girlz challenge

Julie xx

Moni pravi ...

Zelo lepa čestitka! Lp, Moni

v sliki brez besed pravi ...

Tulpikam oja, pa ti ja razturaš! Bravo, oranžna lepotička je :)

Sonja pravi ...

čudovita pomarančasta čestitka je, ravno tako sveža kot sveže stisnjen sok zjutraj :) Prav lepa kombinacija je, čeprav se v začetku čudno sliši.

Crissi Harvey pravi ...

lovely card love your recycled elements.

Thanks for joining in with the Arty Girlz challenge.

crissi xx

Barbi pravi ...

superca! Odlična je

Suzy pravi ...

Luštna. Sveža. Osvežilna.

 
eckart tolle