10. maj 2009

Vroča čokolada za lahko noč

Dan, ki ga je zapolnilo delo, popoldne pa dramljenje brbončič in umirjeno druženje na pikniku, se končuje bolj lenobno. Malo za dušo, s papirčkanjem. Tokrat sem uporabila motiv dekleta z lončkom vroče čokolade, ki je pobarvan čakal - na danes.
Ko me kak motiv nagovori, se včasih začudim, kako življenjsko resnične so te podobe, ki skušajo zaživeti ob naši pomoči. Nekatere nas spominjajo, da se je treba življenja preprosto radostiti, druge spet nas popeljejo v otroštvo, tretje nas zapeljejo z velikimi idejami, kot so sanje in upanje in ljubezen, četrte v nas zdramijo otroško igrivost. In nekatere nas skušajo spomniti na tisto, kar vemo, pa včasih malo pozabimo. Denimo to, da si je včasih treba vzeti čas tudi zase, malo použitkariti, pa naj bo na pikniku ali pa s spodvitimi nogami na fotelju, z lončkom vroče čokolade :)

Voščilnica je popolnoma minimalistična. Nanjo sem hotela izpisati Užij dan, pa sem si premislila, saj ni treba besed, da se razume :) Postavitev sem tokrat našla na Our Creative Corner in je spet ena tistih evergrinskih, ki si jih nameravam shranit. Na Crafty Monkeys bi pa radi videli kaj luštnega v roza :)

9 komentarjev:

Alenka pravi ...

Lepo ti je uspela voščilnica. In lepo , če si najdeš čas zase. No saj bi ga tudi jaz pa sem preveč lena danes , da bi se skušala sproščat. verjami lenoba je huda reč:):):)

Marija - Marička pravi ...

Zelo lepa in nežna čestitke.
Se strinjam... večkrat bi si morali vzeti čas zase in se pocarkljati... danes s čokolado, jutri s filmom v kinu, spet drugič s kakšno ustvarjalno igračko... včasih pa tako, da samo ležimo in uživamo v lenobnosti ;)

Moni pravi ...

Zelo lepa čestitka, tale podobica je čudovito lepa! Lep papir si uporabila! Lp, Moni

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Lepa čestitka. Postavitev je super in barve odlične.
Lp, Nataša.

Suzy pravi ...

Lušno kljub svoji preprostosti. Kako je to meni všeč :)

SCRAP DIDI pravi ...

Beautif card
hugs didi

Anonimni pravi ...

Veri cute card! ...HUGS..SK :)

Alenka pravi ...

Pokukaj na moj blog!
Lp
Alenka

Zoe pravi ...

Pretty card, I love the layout and I love the image. Thank you for joining in with this weeks challenge.
love
Zoe
xxxx

 
eckart tolle