28. apr. 2009

Sladkosti - blog candy

Ko sem malo brskala po blogih - joj, ženske, fantastične stvari ustvarjate -, me je premamilo! Nekaj sladkega bi, kakšen blogerski bonbonček :) Nič, pa grem v lov, morda se mi sreča le nasmehne v mesecu, ki je moj rojstni. Drugače pa si bom privoščila ponovitev včerajšnje kočerje* - palačinke z marmelado in kompot :)

*Za tiste, ki ne veste: kočerja je obrok, ki nadomesti kosilo in večerjo ;)


Debbie podarja tako velikaaaaanski bonbonček, da bi me gotovo kap, če bi ga dobila ... Ampak obljubim, da bi preživela! :) Žreb bo 30. aprila opolnoči.

Jackie se je prav tako domislila izvrstnega načina, kako bo nekomu posladkala ustvarjalne urice :) Zato, ker je presegla že 10.000 ogledov! Žreb bo 1. maja.

Steph se je tudi odločila, da podari bonbonček. Takega rožnatega in trakastega in sploh fletnega :) Žreb bo 3. maja.

Siobhan bo prav tako žrebala 3. maja, za svojih 3.000 ogledov in več pa podarja kompletek ustvarjalnega materiala Papermanie.

Fiona podarja bonbonček, s katerim bo obeležila sinov rojstni dan. Je naključje, da tudi jaz rojstni dan praznujem isti mesec? ;) Žreb bo 15. maja.

2 komentarja:

BojaMoja pravi ...

Imate pri vas doma samo kočerje?
Mi imamo tudi vesila :)))))))

Tulpika pravi ...

Nimamo samo kočerij, včasih si privoščimo tudi kako zasilo (zajtrk in kosilo). Navadno se zgodi kaksno soboto okoli 11. ure :)

 
eckart tolle