14. feb. 2009

Šesta v šesti *** in Bolhine sladkosti

Nekaj blogerk (Moni, Majda, Bojamoja, kreal, Aknela) me je pofočkalo za novo verižno igrico. Izziv je naslednji:
* na računalniku se postavi tja, kjer shranjuješ slike
*odpri ŠESTO mapo
*izberi ŠESTO sliko
*objavi sliko na blogu in malce razloži, kaj se je dogajalo takrat
*pofočkaj ŠEST ljudi in jim to sporoči na njihovem blogu

Sem že povedala, da ne maram verižnih pisemc, iger, ampak tokrat naj bo :) Mogoče tudi zato, ker je šesta v šesti lepkana fotka, na kateri ni oseb. Nekatere rade objavljajo fotke sebe ali svojih otrok na netu, druge spet ne. Jaz sem v drugi skupini :) Je pa dobra stran te igrice - spomnila me je, da je zadnji čas, da pospravim fotke :))

No, ampak nazaj k ŠESTI V ŠESTI:

Fotografija je pred leti posneta leže na klopci v botaničnem vrtu. Enem izmed drobnih pribežališč, ko se betonska džungla spremeni v razbeljenega sovražnika in je treba poiskati osvežujoče in sproščujoče zelenje. Lahko s knjigo ali časopisom v roki, ali kar tako, pol urice za počitek.

Pofočkala bom pa kdaj drugič :P Ali pač tudi kar zdaj - mislim, da Sonja še ni pokazala šeste v šesti :) No, Sonja, malo DN :)

Ampak igrica Šesta v šesti še ni vse ... Vse manj verjamem, da sem rojena pod loterijsko srečno zvezdo, zato se že dolgo nisem prijavila na noben bonbonček. Ampak na Bolhinega se pa bom :) In morda še na katerega, saj izgubiti ni kaj :)

2 komentarja:

Sonja pravi ...

Kako čudovita fotka. Tudi sama komaj čakam, da bomo spet lahko obiskovali Botanični vrt. Še rojstni dan bi radi spet tam praznovali :)
Ponavadi sem tudi sama "špilferderber", tale igrica pa lepo zbuja spomine na prijetne reči.

Zoran pravi ...

Samo škoda da ne postaš več nič novega.

 
eckart tolle