2. nov. 2008

Z dobrimi željami

Včasih še izziva ni treba, zadošča želja, kaj ustvariti. In kakšna urica ali dve slabega televizijskega programa :) Ker sta bila včeraj izpolnjena oba pogoja, je nastala tale voščilnica :)



Na njej je uporabljen kupljen odtis deklice Panduro, ki sem ga pobarvala z akvarelnimi barvicami s pomočjo vodnega čopiča. Oval sem izrezala na roko z vzorčastimi škarjami. Nazobčane robove sem posenčila z zeleno črnilno blazinico Vario, da bi se motiv lepše zlil v celoto. Praznične poudarke na motivu sem izrisala s svetlečimi flumastri iz Lidla, s katerimi sem izpisala tudi dobre želje. Pisanje mi ne gre tako, kot bi si želela, ampak se ne dam :) Oranžen papirni trak ima reliefni vzorec, ki sem ga izdelala ročno s pomočjo treh različnih Fiskarsovih teksturnih plošč. Dodani sta še dve rožičasti razcepki.
Absolutno zvezdniški pa se mi zdi papir, ki je uvožen iz Zagorja :) Brez carine mi ga je od tam pretihotapila prijazna Keti :) Tako radoživ in prazničen in za zapovrh ima še vijugice - no, res je poslastica in pika na i za voščilnico.

5 komentarjev:

Jana pravi ...

Zelo je lepa tale Panduro deklica, v malo bolj živih barvah. Še prav posebej lep pa je papir iz Zagorja :)

Sonja pravi ...

Čestitka je čisto po tvoje noro živahna :) in lepa. Papir pa je res super. Še vijugavih štampiljk ne potrebuješ :)

Moni pravi ...

Zelo lepa je, lepe barve! Lp, Moni

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Lepa čestitka. Sploh barvno si jo super uskladila.

Lp, Nataša.

Sultana pravi ...

Tudi jaz občudujem čudovite živahne barve in tudi kjutkan motiv punčke. Vse skupaj je res lepo usklajeno.

 
eckart tolle