5. jul. 2009

Prrrivošči si!

Prrrrr. Mačjega nagajivca od Penny Black mi je na srečanju na Otočcu podarila Zvezda, še enkrat hvala. Doma je malo počakal. Motiv je luštkan, ima pa manjšo hibo - in sicer velikost. Tako je velik, da prekrije skoraj celotno osnovo voščilnice, zato je rahlo težaven za kombiniranje, zaradi številnih podrobnosti pa tudi za barvanje. No, je bil pač izziv ;) Mačka in podlago sem pobarvala s suhimi barvicami in razredčilom Sansodor, poudarila pa z bleščečimi flumastri. Tale modrc me spominja na šotorske različice, ki sem jih včasih opažala na tržnici in so bili sešiti iz blaga najbolj nemogočih vzorcev - pikasti, rožasti, pisano črtasti :)

Motiv sem obrezala z vzorčastimi škarjami in robove še malo starinsko posenčila. Papir na podlagi je iz kolekcije Basic Grey Recess - in je dokaz, da je lahko spletno nakupovanje včasih nekoliko morasto. Namreč, blokec s papirčki mi v živo ni pretirano všeč, čeprav ne bom rekla, da se ga ne bo dalo porabit ;) Na tole voščilnico, se mi zdi, kar dobro paše. Okrog motiva sem posula še nekaj rožic Prima in jih pripela z raznobarvnimi razcepkami, pod motivom pa prilepila še napis. Mislim, da se vidi, da je ročno napisan, in ne natisnjen ;) Okrasna pisava je lekcija, ki me še čaka in vabi :) Za dokončno podobo sem v vogale voščilnice prilepila še samolepilne polperlice.


In hm, voščilnico prijavljam na izziv A Spoon Full of Sugar, kjer je tema poletje. Pa še na High Hopes Stamps, kjer bi radi videli pike. Upam, da jih ne bo premalo.



*********************

U, pa skoraj bi nekaj spregledala! Najsladkosti pri Kokici. Draga Vladka, še enkrat vse najboljše za rojstni dan in seveda se postavim v vrsto, ko si nas tako prijazno povabila ;)

9 komentarjev:

Marija - Marička pravi ...

Tale mucek je pa res čisto tapravi gospod! Se mu vidi, da uživa v modrcu! :)))))

Zelo lepa in zanimiva čestitka!

Alenka pravi ...

Tale mačkon je tako frajerski, tudi mene še čaka tale odtisek. Tvoj je super pobarvan in skombiniran v čestitko.

Moni pravi ...

Zelo lepa čestitka, luškan motiv! Lp, Moni

Vladuška pravi ...

ha ha, dober je ta motiv. Prav nagajiva čestitka in tale maček prav uživa. Lepo sestavljeno in podlaga mi prav paše na to čestitko.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

O, lej ga mucka! :):) Meni ga še ni uspelo spraviti na čestitko. Super si to naredila.

Suzy pravi ...

Tudi meni je ta muc strašno simpatičen. Navklju njegovi velikosti si ga super "opremila" :)

Jana pravi ...

Krasen mucek. Prav posebej mi je všeč tvoja igra s črkami. :)

Simona pravi ...

Ooo, zelo kulska čestitka - pennyblack motivi so eni izmed meni najljubših.

Sara pravi ...

Hehe, luškan motiv. Čestitka je pa res lepa in prikupna!

 
eckart tolle