14. jan. 2009

Sanjam o pomladi

Sanjam o pomladi. Ne, da bi to imelo kakršnokoli zvezo z realnostjo :) Nasprotno - zjutraj sem se toplo oblekla, ovila kar z dvema šaloma, pokrila s kapuco, nadela rokavice in se odpravila v delovni dan. Predsodke, ki sem jih kot šolarka imela zaradi očal, sem že davno prerasla, ampak v takem vremenu, kot je bilo danes, bi bila srečna, če bi lahko bila brez njih. Samo tisti, ki nosite očala, boste vedeli, kako zoprn je občutek, ko ti drobni snežni kristalčki, tako lepi in zasanjani v zraku, ostro bijejo v obraz in ti uhajajo za očala in nanja. In ko sem tako zjutraj po nespluženi cesti (ja, sneg je ene spet presenetil ;) prestavljala eno nogo pred drugo in so misli begale, od načrtov do premislekov in nazaj, sem se odločila - zvečer bom pričarala pomlad! Na voščilnici seveda :)

Včeraj je namreč prišel paketek - samo štiri dni je potreboval z Otoka - in v njem je bila tale prikupna deklica z darilcem. Pobarvala sem jo s perlastimi vodenkami - noro dober učinek pričarajo -, podlago zavila v ovojni papir z metulji, poskrbela, da imajo metulji kam sesti, osnovo prevezala s trakovoma in celoto poudarila še z nekaj rožnatimi razcepkami.




4 komentarji:

Sultana pravi ...

Tulpika, nekaj novega pri tebi:) Čudovite, č.u.d.o.v.i.t.e barve in sploh cela kartica je taka, da bi se na sončen dan kar vrgel v zeleno travo, in začel sanjat:)

Moni pravi ...

Čudovita čestitka, tudi meni si s to čestitko pričarala pomlad! Lp, Moni

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Lepo pomlad si pričarala. Štampiljka je super.
Lp, Nataša.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Še nekaj sem pustila zate na mojem blogu.
Lp, Nataša.

 
eckart tolle