10. jan. 2009

Pozornosti

Monika me je prijazno presenetila in mi namenila blogersko nagrado. Hvala, Moni, vesela sem je bila in se ti zanjo toplo zahvaljujem :)

Drobne pozornosti so mi vedno ljube. In eno takšno drobno pozornost namenjam avtoricam tistih ustvarjalnih blogov, ki jih sama rada obiščem. Izkazujem jo - kadar le morem - s tem, da pod objavami pustim komentar, kot nekakšen prijazen pozdrav v mediju, ki ga v splošnem v veliki meri zaznamuje anonimnost. Kadarkoli spišem kak komentar, v resnici povem:

Na koncu pa še zahvala vsem izpričanim in anonimnim bralcem mojega bloga, ki so ga v minulih treh mesecih obiskali že več kot 4.000-krat. Še posebej hvala tistim, ki me razveseljujete s prijaznimi komentarji :)

5 komentarjev:

Barbi pravi ...

Jaz moram tudi povedat, da rada berem tvoj blog, le malce preredko imaš nove objave. :P Potem pa pridem sem in si še enkrat ali dvakrat preberem tvoje odlične enajste šole ali pa kaj drugega. :)

Veselo bloganje še naprej!

Tulpika pravi ...

Fenkju, Barbi. Kar zadeva objave, pa itak - po novem letu boljse bo :P Ups, sam je ze tu - novo leto :)
LP, tulpika

Moni pravi ...

Me veseli da ti je nagradica všeč, si jo zaslužiš, imaš zelo lepe čestitke in pa še tutorialčke! Lp, Moni

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Hvala da obiskuješ moj blog in kometiraš na njem, komentarji marsikdaj polepšajo dan. :) Glede bannerja ti ni potrebno dati v orodno vrstico, samo če želiš. Jaz sem opazila, da to počnejo na tujih blogih, zato sem jo dala tudi jaz. :)
Lp, Nataša.

zabica67 pravi ...

Pozdravljena Tulpika!
Hvala za prijazne besede. Je res dober filing, če so tudi drugim všeč moje kreacije. Občudujem pa vas, "paper crafterje", ker res delate lepe lepe stvarčice in še - ste odličen vir idej za moje vzorčke (hehehe). Pozdravček,
Majda

 
eckart tolle